Verkopen

De huidige huizenmarkt laat een tekort aan woningen en een enorme vraag zien. De hectiek die dit met zich meebrengt levert een hoog spanningsveld op tussen kopers en verkopers. Die spanning voelt u bij de verkoop van jouw huis. Daarnaast wil je graag jouw huis tegen de hoogste opbrengst verkopen. Je bent op zoek naar een makelaar die je daarbij begeleidt op een professionele, kundige en resultaatgerichte manier.

Indien je jouw huis in de verkoop plaatst bij Makelaardij Cosmo Housing kun je zeker zijn van een complete en deskundige begeleiding. We staan bekend om onze vaak praktische en creatieve strategieën en het feit dat we net dat stukje harder voor jou lopen om het beste resultaat voor u te behalen. Wij doen dit met enthousiasme, warmte en oprechte betrokkenheid. Daarnaast hanteren wij duidelijke en directe communicatie met alle betrokken partijen. Dat wordt altijd als zeer prettig ervaren.

Makelaardij Cosmo Housing begeleidt jou graag met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de verkoop van jouw woning. Wij zijn actief in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. We zijn 6 dagen per week geopend (ma. t/m zat) van 8.00 tot 20.00 uur zodat wij jou en de geïnteresseerden in jouw woning ook buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.

- opname van de woning
- maken en plaatsen van een passende advertentie voor internet
- alle documentatie verzamelen omtrent de woning
- bezichtigingen inplannen en begeleiden
- onderhandelingen tot het komen van een overeenkomst
- instrueren van de notaris en inspectie op de van de levering
- nazorg

Contact
Minervalaan 48-2

Minervalaan 48-2 (Verkocht)