Over Cosmo Housing

Cosmo housing bestaat uit een team van betrokken medewerkers, alle geboren en getogen in Amsterdam. Wij werken met een persoonlijke benadering. Jij geeft je wensen aan en wij gaan voor jou op zoek. Wij zijn dan ook in de avonden en weekenden bereikbaar. Wij beschikken over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt. 

Makelaardij Cosmo Housing begeleidt jou met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de aan- en/of verkoop van een woning maar ook verhuur zijn wij in gespecialiseerd. Makelaardij Cosmo Housing heeft vaak praktische en creatieve strategieën en loopt net dat stukje harder voor u om het beste resultaat voor jou te behalen. Wij doen dit met enthousiasme, warmte en oprechte betrokkenheid. Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. We zijn 6 dagen per week geopend (ma t/m za) van 8.00 tot 20.00 uur zodat wij jou buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.  

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Cosmo Housing gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op jouw wensen.

Neem contact op

Cosmo Housing werkt samen met de volgende partners.