Richard Wagnerstraat  28h, Amsterdam

Royale hoekwoning in Amsterdam Zuid In deze prachtige straat in Amsterdam Zuid komt zelden iets beschikbaar, waardoor deze hoekwoning van 243m2 echt uniek is. De woning beschikt over maar liefst zes slaapkamers (voorheen zeven), een tuin van bijna 80m2 die rondom de woning ligt op het westen en zuiden, en een kelder van 32m2.

Op loopafstand vind je de gezellige Beethovenstraat met diverse winkels, speciaalzaken en de AH supermarkt. Ook qua horeca is er geen gebrek in de directe omgeving: er zijn veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants in de buurt te vinden. Bovendien zijn er goede (inter)nationale (basis)scholen in de nabijheid. Diverse stadsparken, waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark, bevinden zich ook vlakbij de woning.

De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC, met metro's, treinen en bussen in alle richtingen, is op loopafstand bereikbaar. Er is tevens een directe verbinding met Schiphol. Binnen 10 minuten bereik je Amsterdam Centraal Station vanaf station Zuid/WTC. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams en metro's in alle richtingen en kun je met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem voor de deur en je kunt zonder wachttijd een parkeervergunning krijgen.

Indeling: Bij binnenkomst kom je in de hal met toegang tot de woonkamer, een toilet, de trap naar boven en de trap naar de kelder. De woonkamer is zeer ruim en voorzien van een prachtige visgraatvloer, een openhaard en een moderne open keuken. Dankzij de vele ramen is het heerlijk licht en vanuit de woonkamer loop je zo de tuin in, die op het zuidwesten is gelegen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met een badkamer voorzien van een bad, inloopdouche en toilet. Grenzend aan de master bedroom is er een inloopkast (voorheen een extra kamer) en een balkon. Een van de kamers is omgebouwd tot een wasruimte met wasmachine.

Op de derde verdieping zijn er nog drie slaapkamers en een badkamer met bad en een vierde toilet.

 

Extra kenmerken:

-          Een nabijgelegen gracht en een rustig plein bieden privacy ondanks de nabijheid van het stadscentrum

-          Ruime zolder

-          Grote kelder

-          Beveiligingscamera's

Droomhuis niet gevonden? 

Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. Wij beschikken namelijk over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt.

Contact