Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Huren

Makelaardij Cosmo Housing is jouw makelaar in huur in de omgeving Amsterdam en werkt op basis NO CURE NO PAY. Je betaalt pas bij het vinden van jouw droomhuis.

Voor een maand huur excl. btw begeleidt Cosmo Housing het volledige proces van de aanhuur, inclusief de nazorg. Uit ervaring blijkt dat wij samen met onze opdrachtgevers een passende courtage vaststellen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Wij stellen een open gesprek hierover altijd zeer op prijs. 

- Zoekt en/of matcht woning naar wens van de cliënt
- Plannen van een bezichtiging en vergezellen bij de bezichtiging
- Onderhandelen, administratieve verwerking en afhandeling en contract opstellen
- Ook na de sleuteloverdracht jouw contactpersoon

Hieronder een overzicht van ons huuraanbod. 

Droomhuis niet gevonden?

Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. Wij beschikken namelijk over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren