Cosmo Housing | Makelaardij

Makelaardijservices van A tot Z in Amsterdam en omgeving

Putting people and places together

 

Neem contact op

Over Cosmo Housing

In de hectische woningmarkt leveren de vraag naar en het aanbod van woningen een continu spanningsveld op tussen kopers en verkopers en huurders en verhuurders. U heeft de behoefte aan een betrouwbare, kundige en resultaatgerichte makelaar. 

Makelaardij Cosmo Housing begeleidt u met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de aan- en/of verkoop van een woning maar ook verhuur zijn wij in gespecialiseerd. Wij zijn actief in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. We zijn 6 dagen per week geopend (ma t/m za) van 8.00 tot 20.00 uur zodat wij u buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.

Contact

UITGELICHT / Paulus Potterstraat 30 - 2 in Amsterdam 

 

Koop

U wilt graag uw huis tegen de hoogste opbrengst verkopen of wenst tegen een reële prijs een woning aan te kopen.  Makelaardij Cosmo Housing heeft vaak praktische en creatieve strategieën en loopt net dat stukje harder voor u om het beste resultaat voor u te behalen. Wij doen dit met enthousiasme, warmte en oprechte betrokkenheid.

Meer informatie

Huur

U wilt voor een goede prijs verhuren maar de huurder voor een reële prijs huren. Bij makelaardij Cosmo Housing betaald u pas bij het vinden van uw droomhuis. In het geval van verhuur, betaald u pas bij het vinden van de geschikte kandidaat voor uw woning. Dus NO CURE NO PAY! Klik hier voor meer informatie.  

Meer informatie

Kopen, verkopen, huren of verhuren?

Huis of pand kopen

Klik hier

Huis of pand verkopen

Klik hier

Huis of pand huren

Klik hier

Huis of pand verhuren

Klik hier

Samenwerkingspartners van Cosmo Housing