Aankopen

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis. Er komt veel op je af. Je wilt graag tegen een reële prijs een woning kopen. In het hectische en intensieve proces van het zoeken in het woningaanbod tot het uitbrengen van een succesvol bod, tot de daadwerkelijke eigendomsovergang van de woning van jouw dromen, is het belangrijk dat je ondersteunt wordt door een ervaren, kundige, betrouwbare, en resultaatgerichte makelaar die jou stap voor stap door het proces helpt.

Makelaardij Cosmo Housing begeleidt jou met kennis en ervaring, persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de aankoop van een woning. Makelaardij Cosmo Housing heeft vaak praktische en creatieve strategieën en loopt net dat stukje harder voor jou om het beste resultaat voor jou te behalen. Wij doen dit met oprechte betrokkenheid.  Onze ondersteuning gaat verder dan tot de levering van de woning. Ook daarna blijven we voor jou bereikbaar want zelfs na de overdracht kunnen zich onverwachtse zaken voordoen die deskundig advies vereisen.

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Cosmo Housing gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op uw wensen.

- persoonlijk gesprek voor passende zoekopdracht
- bezichtigingen inplannen en vergezellen
- documentatie verzamelen omtrent woning en nakijken
- passend bod maken
- notaris instrueren 
- nazorg

 

Droomhuis niet gevonden?

Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. Wij beschikken namelijk over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt.

Contact