Frontline golf apartments in La Serena Golf, Los Alcazares

 

Nieuw residentieel complex van appartementen en vrijstaande villa ' s in de La Serena Golf in Los Alcázares op de Murcian kust. Het resort heeft een 18-holes golfbaan, evenals het clubhuis, met een pro-shop, een restaurant en een bar met terras met uitzicht op de golfbaan en de Mar Menor. Het centrum van Los Alcazares heeft een brede selectie van voorzieningen, zoals supermarkten, bars en restaurants, banken, apotheken, scholen, een medisch centrum. De omgeving biedt ook een scala aan buitenactiviteiten, zoals golfen, fietsen, mountainbiken, zeilen of duiken bij de prachtige Mar Menor stranden. De uitstekende infrastructuur maakt het mogelijk om bij de Murcia Vliegveld in 30 minuten, terwijl de Alicante luchthaven kan worden bereikt in iets meer dan een uur.

 

 

Het complex vindt u appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, met een eigen tuin of een ruim terras; en penthouses met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een privé solarium. Alle modellen een ruime, open woonkamer, een combinatie van de woonkamer, eethoek en keuken. De grote ramen in de lounge openen naar een terras, waar het meer dan 320 dagen per jaar zon kan worden genoten.

 

 

Alle woningen kunnen worden aangepast bij een keuze van top-kwaliteit materialen, inclusief pre-installatie voor afvoer A/C, inbouwkasten, en elektrische rolluiken in de woonkamer en de slaapkamers.

 

 

Het complex is volledig gesloten, het garanderen van de veiligheid en privacy van de bewoners. De gemotoriseerde poort dient bij het complex' hoofdingang, met een voetganger gate. Er is een centrale gemeenschappelijke ruimte voor iedereen om van te genieten, met een zwembad voor volwassenen, kinderen en een jacuzzi. De groene omgeving rond het zwembad is ideaal om te ontspannen in de zon. De appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging in de ondergrondse garage. De villa ' s hebben een eigen parkeerplaats op het terrein.

 

Slaapkamers: 2

 

Badkamer: 2

 

Opp. Woning: 69,00

 

Terras Grootte:32m²

 

Prijs: € 209.000

Kattenlaan 1 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Vondelstraat 62-3 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Hogevecht 146 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Paulus Potterstraat 30-3 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Granidastraat 74H Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Wallestein 39 Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Prinsesgracht 673-H Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Oude Brugsteeg Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Prinseneiland Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Brouwersgracht 104 Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Burgemeester Hogguerstraat 239 Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Vondelstraat 62-2 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Elegantierstraat

VERHUURD

Lees verder

P. potterstraat 30 2h Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Amerbos 214 Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Rembrandtweg 334 Amsteveen

VERHUURD

Lees verder

Hertspieghelweg 52 in Amsterdam

VERHUURD

Lees verder

Droomhuis niet gevonden?

Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. Wij beschikken namelijk over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt.

Contact