Minervalaan 48-2, Amsterdam

Voor de liefhebbers van Amsterdam Zuid!
Een ruim en licht appartement van 118m2 aan de mooie Minervalaan en helemaal naar eigen smaak te renoveren. Met het Vondelpark en de Cornelis Schuytstraat op loopafstand en tal van leuke restaurantjes en speciaalzaken maakt Amsterdam Zuid erg populair.

Bereikbaarheid/ Locatie
De Minervalaan staat bekend als een zeer statige en ruime straat met Berlage details. Dit mooie stukje van de Minervalaan tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat betekent groen uitzicht, fijne en rustige omgeving met op loopafstand ook het levendige deel van Amsterdam Zuid! Denk hierbij aan de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met een diversiteit va restaurantjes, bars, de gezelligste terrasjes, supermarkt en speciaalzaken. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Verder zijn er ook een aantal stadsparken in de nabije omgeving en zelfs op loopafstand zoals het Vondelpark en Beatrixpark waar je terecht kunt voor verschillende activiteiten festivals. Voor het culturele aspect van Amsterdam Zuid zit je hier ook perfect want in de nabije omgeving zit het Museumplein met het Rijksmuseum, stedelijk, Van Gogh museum en het Concertgebouw.
De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Een direct verbinding met Schiphol is hier ook en tevens naar Centraal station.

Indeling
Met de lift kom je op de tweede verdieping. Bij binnenkomst sta je gelijk in de ruime hal. Met alle vertrekken en het gastentoilet. De eerste kamer is de kleinere slaapkamer met aangrenzend de ruime woonkeuken. Aan de achterkant ligt de master slaapkamer met ruime badkamer, toilet, ligbad en inloopdouche. Helemaal rechtdoor kom je in de riante doorzon woonkamer met een groot balkon op het westen. Dit balkon is deels ruimer dan de andere (standaard) balkon waar je zelfs kunt dineren.

Minervalaan:
Dit deel van de Minervalaan is gebouwd in 1929 en ontworpen door architect J. Roodenburgh als onderdeel van het Plan Berlage en het gebouw is aangemerkt als Rijksmonument.

-Appartementsrecht van ca. 117 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Balkons op het westen (middag en avondzon)
- Lift aanwezig
- Twee Externe bergruimtes
- Maandelijkse servicekosten €318,57
- Erfpacht afgekocht tot 16-01-2052
- Rijksmonument
- Parkeren middels vergunningsstelsel.
- Oplevering in overleg
- Actieve VVE

Droomhuis niet gevonden? 

Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. Wij beschikken namelijk over een groot en betrouwbaar netwerk in Amsterdam en omgeving en krijgen daardoor snel inzage in nieuwe woningen op de huizenmarkt.

Contact